Tallers

Aquí us presento de forma resumida els tallers que estic oferint. Si vols informació més detallada, pots contactar amb mi.

Si estàs interessada a assistir a algun d’aquests tallers, sou un grup de 6 persones o més, o bé, tens un centre i t’agradaria que es realitzés allà, em pots escriure i t’informo.

Els tallers tenen una duració de 2 hores aproximadament. El viatge a la naturalesa de l’embaràs dura 3 hores.

Autocura en la maternitat

En aquest taller plantarem la llavor per cuidar-nos des del moment en què el nadó està a dins la panxa i integrar l’hàbit per quan estigui a l’altre costat de la pell.

Com a mares ens pot costar molt fer-nos un forat, prioritzar-nos en allò que necessitem per tal de gaudir de millor salut física, mental i emocional.

El tema està a trobar l’equilibri que ens permeti cuidar-nos, valorar-nos i tenir-nos en compte i també tenir cura de la mainada.

Les emocions en la maternitat

Taller teòric-vivencial on ens endinsarem en el món emocional de l’embaràs, el part, el postpart i puerperi. En aquest moment vital se’ns desperten i afloren moltes emocions que ens permeten viure’l d’una manera més sensible i connectada. Poder-hi posar paraules ens ajuda a viure-ho amb més serenitat.

Aquest taller vol ser un espai on poder-nos expressar lliurement, sense judicis, amb total naturalitat. Totes les emocions hi són benvingudes i seran acollides.

Com viure el postpart (i no només sobreviure)

Un espai on poder expressar les necessitats que es presenten en el postpart i puerperi, amb les seves llums i les seves ombres.

Compartirem recursos per poder fer servir durant la criança i viure-la de forma saludable.

Creant vincles

Un taller on parlarem del vincle afectiu, la seva importància i com potenciar-lo a través de diferents recursos i eines.

Viatge a la naturalesa de l’embaràs

Amb l’Anaïs d’ @aromesalbosc et proposem un viatge d’exploració on:

⭐ Viure les fases de l’embaràs des de la preconcepció al final del puerperi
⭐ Posar-te a la pell del nadó a través dels sentits
⭐ Descansar profundament mentre la Mare Terra et sosté i t’abraça.

És per a tu si:
⭐ Tens ganes de ser mare
⭐ Estàs embarassada
⭐ Ets germana, mare, amiga d’una dona que ha decidit o és mare i vols tenir una vivència propera a la seva o reviure la teva pròpia experiència.

Si sou un grup de dones que voleu viure aquesta experiència o si vols fer-li un regal a una dona embarassada juntament amb altres dones estimades, contacta amb mi i busquem data 🙂

Indret: Bosc d’en Pelut (Canet d’Adri, Girona)

Desitjo que siguin del vostre interès 🙂