Sobre mi

fotoEm dic Carla i sóc mare de dos nens. Abans d’ells vaig tenir una pèrdua al primer trimestre que em va fer reflexionar sobre la vida i el que és important per a mi.

Arran d’això,  vaig començar a interessar-me pels temes relacionats en la maternitat. Va ser en quedar-me de nou embarassada quan se’m va obrir un nou món davant meu. Vaig decidir reorientar la meva vida professional en l’acompanyament a la maternitat.  Anteriorment m’havia format en processos de dol i en intel•ligència emocional.

Parteixo d’una visió de la salutogènesis i d’una psicologia perinatal ecològica i positiva.

M’he format en Salut Mental Perinatal a Terra Mater amb Ibone Olza,  la formació en  Psicologia Perinatal a la Universitat Rovira i Virgili (2a edició). També m’he format com a Instructora de ioga amb l’Imma Campos i en Lluís Cassó,unes grans persones i que són una inspiració per mi, i en Ioga en l’embaràs i criança, amb l’Imma.

Sóc membre de l’Associació Espanyola de Psicologia Perinatal (AEPP) i de Dona Llum, Associació Catalana per un Part Respectat, on col•laboro en el grup de suport a Girona.

Constantment em vaig actualitzant fent altres cursos relacionats: I Jornades d’actualització en Salut Mental Perinatal Terra Mater, I i II Cicle de conferències sobre Psicologia Perinatal (COP Madrid), Seminari Online “Violencia Obstétrica. Cómo protegerte”. amb  Lorena Moncholí, Primers Auxilis Psicològics Universitat Autònoma de Barcelona (UAB),  Curs de Salut mental del pare en l’etapa perinatal a Terra Mater, “Las 4 lunas en mí” amb Sophia Style…

Recentment m’he format en Assessora de lactància.

Logo 4 Carla sense fons