Sobre mi

Em dic Carla i sóc mare de dos nens. Abans d’ells vaig tenir una pèrdua al primer trimestre que em va fer reflexionar sobre la vida i el que és  important per a mi. 

Arran d’això,  vaig començar a interessar-me pels temes relacionats en la maternitat. Va ser en quedar-me de nou embarassada quan se’m va obrir un nou món davant meu. Vaig decidir reorientar la meva vida professional en l’acompanyament a la maternitat.  Anteriorment m’havia format en processos pèrdua i de dol i en intel•ligència emocional.

Parteixo d’una visió de la salutogènesis i d’una psicologia perinatal ecològica i positiva. M’agrada poder posar atenció en allò que si que funciona. 

M’he format en Salut Mental Perinatal a Terra Mater amb Ibone Olza (ara impartida per Instituto Europeo de Salud Mental Perinatal) , el curs d’extensió universitària Psicologia Perinatal a la Universitat Rovira i Virgili (2a edició). També m’he format com a Instructora de ioga amb l’Imma Campos i en Lluís Cassó,unes grans persones i que són una inspiració per mi, i en Ioga en l’embaràs i criança, amb l’Imma.

Sóc membre de l’Associació Espanyola de Psicologia Perinatal (AEPP) i de Dona Llum, Associació Catalana per un Part Respectat, on col•laboro en el grup de suport a Girona.

Constantment em vaig actualitzant fent altres cursos relacionats: I Jornades d’actualització en Salut Mental Perinatal Terra Mater, I i II Cicle de conferències sobre Psicologia Perinatal (COP Madrid), Seminari Online “Violencia Obstétrica. Cómo protegerte”. amb  Lorena Moncholí, Primers Auxilis Psicològics Universitat Autònoma de Barcelona (UAB),  Curs de Salut mental del pare en l’etapa perinatal a Terra Mater, “Las 4 lunas en mí” amb Sophia Style, Aspectes ecosistèmics de la fertilitat, concepció i reproducció assistida a l’Institut Europeu de Salut Mental Perinatal, Curs del COPC:  Resolent el dolor a la fertilitat amb Isabel Coch, tallers de ginecologia natural, Abordatge del dol perinatal des d’una perspectiva holística del COPC, El vincle prenatal (COPC)…..

M’he format també com assessora de lactància a EDULACTA.

També tinc els dos nivells d’EMDR per EMDR España. 

I actualment estic realitzant la formació com a Terapeuta menstrual a Feminarian amb l’objectiu d’ampliar més coneixements al voltant de la ciclicitat femenina i poder acompanyar des d’aquí a les dones que em consulteu.